Newsletter prijava

53. Trofej grada Samobora

Stenjevec ili Stupnik pitanje je sad?

Objavljeno: 3. siječnja 2015. u 15:44   /   Autor:   /   komentari (0)

Danas je dan odluke na 53. Trofeju grada Samobora, najstarijem malonogometnom turniru u Hrvatskoj. U velikom seniorskom finalu za naslov pobjednika bore se Nogometni centar Stenjevec i Pizzeria Roma Stupnik, dok će za titulu najboljeg u veteranskoj konkurenciji zaigrati Auto Check Center Mravunac i MB Auto servis.

U jučerašnjim polufinalnim obračunima dečki iz Stenjevca, predvođeni maestralnim kapetanom NK SamoborNikicom Brujićem porazili su odličnu ekipu SSK, u kojoj je briljirao Marko Starčević, dok je Pizzeria Roma nadvisila lanjske pobjednike MNK Cvjetno Poliklinika Milojević zgoditkom Ivana Švigira.

Nino Sablić s dva je pogotka u veteranskom polufinalu odveo svoj Auto Check Mravunac u završnicu protiv izvrsne ekipe Pizzerie TNT Špiro, za koju su igrali vrsni hakleri Iztok Zofič i Davor Debogović, a MB Auto servis je golovima Anića, Dervišagića i Petrinjaka osigurao finale protiv sjajno uigrane momčadi VNK Gajnice CB Gaj.

Uoči današnjeg finala seniora odigrat će se i revijalna utakmica turnirskih legendi protiv ekipe Radio Samobora, medijskog pokrovitelja Trofeja grada Samobora. Za legende će zaigrati Franjo Šeperić, Damir Katovčić, Kelava, Vujčec, Vlašić i drugi vrhunski hakleri, dok za Radio Samobor nastupaju Damir Kovačić, Sven Raić, Velimir Deak, Slavko Mamić, Marijan Jordan, Tihomir Čakanić, Danijel Tuđman i ostali, samoborski asovi malog i velikog nogometa.

Ne propustite finalni dan Trofeja grada Samobora ako volite pravi hakl, jer bit će uzbuđenja i nogometnih velemajstorija napretek.