Newsletter prijava

58. Trofej grada Samobora

Ovogodišnji Trofej ima odlične rezultate

Objavljeno: 27. prosinca 2019. u 19:54   /   Autor:   /   komentari (0)

Za sudjelovanje na 58. Trofeju grada Samobora prijavilo se ukupno 47 momčadi. Podsjetimo, prošle godine su igrale 22 ekipe. Organizacijski tim, pod budnim okom Damira Dragozeta, inače čelnog čovjeka Nogometne škole NK Samobora, očito je napravio sjajan posao ove godine.

U brojevima to znači da je unutar 47 momčadi u seniorskoj i Veteranskoj konkurenciji prijavljeno 510 nogometaša. Oni su do sada zabili 108 golova. Sve to je samo u prva dva dana pratilo preko 300 gledatelja u dvorani, što je za početak jednog malonogometnog turnira impozantan broj posjetitelja. Tim više što je broj ustanovljen na broju prodanih karata.

Trofej grada Samobora ponovo se pretvara u veliki sportski događaj u našem gradu, što i zaslužuje. Tim više, ako se prisjetimo njegove slavne prošlosti i činjenice da se radi o najstarijem malonogometnom turniru u zemlji.

Odvojite svoje slobodno vrijeme i pogledajte uživo neku od preostalih utakmica! Raspored utakmica možete pogledati na našoj naslovnici i ovdje. Rezultate dosada odigranih utakmica možete vidjeti ovdje.

Autor fotografija: Nenad Vrhovčak